-
re:
evo, da se i javim..postavila sam gore nekakva pitanja, ali nitko mi nije odgovorio na njih..ignorirano je.. :? a, ja se bogme gadno borim sa svojim sinčićem i s tim adom..sad ima 13 mj..i prohodao je..i ekcemi su sveposvuda..za sad ga mažem mustela stelatopiom..nemam pojma, a mu je dobra ili nije..ista ko i svaka druga..jer kad mu koža nije crvena tj.upaljena, onda mu je svaka ok..nego mene muči s čim mažete kad vam pocrveni, kad dobe te ekceme i kad počne svrbjeti? da li namažete neutralnom kremom pa se smiri, ili korsitite kakvi kortik.koliko dugo i često? i kak dugo vam traju dobre faze, a koliko dugo te loše? baš me zanima da usporedim..jer kad se njemu upali ja moram namazati s elkom 20% u exp..taj krotić mu najbolje paše..jer ako bi mu namazala npr..sa mustelom, još bi gore bilo..ili bilo s kojom drugom..doduše, sad ću ovaj tjedan probati s kremom dr.theisa od noćurka..to još nisam probala..uglavnom, od ove jeseni mu je sve podivljalo..najgore su mu šakice..crvenilo..i užasno suha koža..na drugim dijelovima tijela još i mogu sve izliječiti, tak da mu je nekad koža i glatka ko svila..uglavnom, njemu je počelo mic po mic..prvo malo obrazi, pa vratek, pa koji pregibić., iza uha..i to smo držali sve pod kontrolom..dok nije ovu jesen sve podivljalo..i sad zna imati po cijelom tijelu..znaju mu biti cijela leđa crvena..ili trbuh..užasno..i to nikako ne mogu izlječiti bez lijeka..kako je kod vas? hvala na odgovorima..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma