Ovako, moj mališa ima AD od 2. mjeseca, sad ima 6. mjeseci, napravili smo IgE, pojedinačni. E sad, tek u ponedjeljak idemo s nalazima kod dermatologinje,a ja sam užasno znatiželjna, pa ako netko zna što znači nalaz:

Prašinske grinje, razred 0
Bjelanjak, razred 3
Kikiriki, razred 3
Soja, razred 1
Mlijeko, razred 0
Pšenično Brašno, razred 2

Ukupni IgE 91.8 kU/l

Kao laik, zaključila sam da nije alergičan na mlijeko i grinje, pošto mu je to u razredu nula? :?
I zanima me za ove druge namirnice, do kojeg razreda je slaba, a od kojeg jaka alergija.

Da, a najsmješnije je to da do prije mjesec dana nije jeo apsolutno ništa osim **** 1, čak mu nisam ni čaj davala, samo vodu, a alergija se pojavila s 2 mjeseca, a tad sam ga još i dojila. Jel moguće da su onda ti testovi krivo pokazali?

sad jede *** HA 2, za ručak mrkvicu, krumpir, piletinu i karfiol jer sam skužila da mu to ne pogoršava stanje. pojede koju jabuku na užinu, nekad bananu i to bi bilo to. i do sad nisam vidjela da mu se od tog pogoršavalo... šta vi mislite? da, a da ne pričam da bez kortikosteroida nemože duže od 2-3 dana... sad smo na aflodermu i 40% aflodermu u belobazi. a nekad mu pomogne parfenac, al rijetko. uopće ne spava po noći i stanje je užas...
Puno hvala unaprijed na odgovorima !