Imam sinčića od 16 mj. sa 4 mj. su nam dijagnosticirali ad i otkrili alergiju na jaje,pšenicu,ječam,raž i zob.nalaz smo ponovili sa njegovih 9 mj. i nije se popravljao nego su vrijednosti porasle i pojavila se alergija na krumpir,i na trećem vađenju krvi nalaz je pokazao da mu je jaje sa +5 palo na +3,krumpir nam je za duplo pao, pšenica je ostala u istoj skupini ali je nešto manje (7.13 sada 4.09) ali nam se pojavilo pozitivno na mlijeko +2.Ige nam je 317.
Koju god kremu koristili ima učinak cca tjedan dana i onda sve po starom.
Probali smo i sa Mustelom i A-dermom,i onim kremama koje ti mješaju u ljekarnama...
Da li vaša djeca spavaju normalno,jer mi još uvijek nismo noć prespavali u komadu.Non stop se budimo to ga strašno češe,pili smo i fenistil kapi ali ništa ne pomaže i kada mu je kožica ok on se ponoći češe.
Još uvijek ga dojim,ja ne jedem ništa što mu je na testiranjima pokazalo da smeta.
Naručili smo se kod dr. Markušić u Opatiji pa bi mi dobro došao savijet ako je tko bio kod te doktorice i ako ima kakvih pozitivnih rezultata.
Unaprijed zahvaljujem

Odgovori s citatom
ali se nadam da će me netko skužit
.

. Maleni ima 6,5 mjeseci i ad po licu. Pojavio se prije 2 tjedna paralelno sa uvođenjem dohrane. Počeli smo lagano sa rižinim pahuljicama i jabukom od ****-a. Nisam sigurna u kojem trenutku mu je izbacilo po licu, ali odustala sam od uvođenja daljnjih namirnica, uzela A-dermu, pedica je dala kortikster. (koristila sam ga jedan dan i bilo je odmah bolje) i pauzirala sa dohranom 5 dana. Sve se lijepo povuklo i ja opet krenem sa riž. pahulj. (čisto da provjerim) i naravno flekice i prištići se opet pojave. Ne dojim već 2 mjeseca i nisam mijenjala adapt. mlijeko (koje super podnosi). E sad, zanima me postoji li mogućnost nekog testa na potenc. alergene (naša dr. kaže da ne postoji za tako male bebe)? I je li itko na forumu imao slučaj da je beba alerg. na rižine pahuljica tj. da li to znači na rižu ili neki konzervans kojeg sadržavaju?
i sto bi ja jako voljela da je doktorica u pravu!!! :D
puno pozdrava od zbunjene mame