-
imaš na forumu jako puno o homeopatiji, upiši malo u pretražnik - dobit ćeš mnogo korisnih informacija i različitih mišljenja - isplati se. Naša pedijatrica je i homeopat i zbog tog spoja imam veliko povejrenje u nju - s kuglicama samo pozitivna iskustva, ali za AD nije bilo trajno riješenje - za nas je to VIP probiotic - znam da izgleda kao da ga prodajem, ali nemam veze s njim, nego su nam samo taj i Ferzym bili djelotvorni. Naše stolice nisu bile tvrde nego kao poluprobavljene. Sad nakon antibiotika nam je opet jako - uzimamo claritne svakih par dana dok probiotic ne prodjeluje, računam tjedan -dva. Moje je iskustvo da AD ima različitih uzroka i podloga, treba puno promatranja i povezivanja stvari u svakodnevici - izbjegavati sve što iritira od prehrane, stresa, aditiva - svatko mora vidjeti što je to kod njega okidač - može čak biti i promjena toplo - hladno, isparavanja deterđenata u kući i sl. Da li je podloga alergija, netolerancija ili sl. najpouzdanije je testirati oko 3-4 godine kad se imunitet stabilizira, ali ako su teškoće jako izražene i ništa ne pomaže, vrijedi možda pokušati i ranije - navodno su klasična testiranja najpouzdanija . mi idemo u svibnju,kad će Di i mati preko 4.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma