evo i ja se nažalost pridružujem raspravi. moj sin ima 3.5 mj. i već 2 mj. se borimo protiv dermatitisa. Ima po licu grozne lišajeve i konflirane crvene prištiće. dobili od dermatologa afloderm kojeg nismo koristili a na drugoj kontroli dobili neki drugi kortić, strani-bas prilagođen koži lica i terapiji u djece, još ga nisam stavila- pokušavam s nekom neutralnom terapijom .sad tražimo kremicu koja nam pase. svaki put kod dermatologa dobijemo preporuku za drugu neutralnu terapiju-on sam je rekao da sami moramo nać kaj našem djetetu pase-probala svašta, od skupih stvari do običnog bijelog vazelina (koji njemu bolje pase nego exomega).polako mu prolazi-izmjenjuju se razdoblja sa dermatitisom i bez-s tim da mu je triger vuna i ako dodje u kontakt s njom katastrofa(a događa se da jednostavno zaboraviš da imaš vestu pa prisloniš na trenutak njegovo lice ).Ja mogu jesti sve i nisam dobila nikakvih smjernica kaj ne bih kao dojilja trebala jesti(od srijede sam samoinicijativno na bez jaja i mlijeka prehrani-rižino mlijeko je fantastično ) također mi je rečeno da ni njemu ne radim restrikcije u prehrani kad dođe vrijeme dohrani (tj. da postupam s njim kao sa zdravim).

i da ako ga slučajno bake i dede čuvaju onda se obavezno stanje pogorša jer ga preutople pa se on počne svrbiti ali s bakama i djedovima nikad na zelenu granu-njima je unuk uvijek gladan i uvijek mu je hladno.