NA prsima i trbuhu je lisaj, a pod pazuhom i ispod vrata crvenilo. Iza uho crvenilo i to je jedino mjesto gdje se cese. Ali samo dok jede i prije nego ce zaspati (predpostavljam da je tad nervozan). Na srecu ostali djelovi ne stradaju od njegove rucice, sto je super. Ono sto sam ja primjetila od hrane je rajcica konzervirana (pelati), majoneza, dakle mogla bi biti jaja, a mlijeko sam vec odavno izbacila. Moram priznati da sa cokoladom nam zgrjesiti ali onoom od rize. Inace moj menu prije trudnoce je bio junk food, u kojoj uzivam, sendvici, a i cokolade i mlijeka na pretek. Srecom nemam problema s linojom pa me to nikad nije sputavalo u tome. Valjda mi se sad cini da nemam sta jesti. Grasak koji obozavam ne smijem zbog nadimanja, a ostatak radi neurodermitisa. :/ Mozda je i to dobar nacin da pocnem zdravije jesti . Srecom volim rizu i kukuruz pa u tome uzivam. OD krema mi koristim o Stelatopiju, za sad nam je OK, ali razmisljala sam probati i druge opcije. Aderma kupka nam nije pomogla, kremu sam kupila ali jednostavno tako neugodno mirise, jsano mi je i zasto da nisam mogla radi sebe stavljati na svoju zabicu. Avene nisam probala, a od forumasa sam shvatila da je sve relativno i da moras isprobati par stvari dok ne nadjes sta ti pase.