-
Beloderm je kortikosteroid i nije niti čudo da upala tj jako crvena koža i sl. nestane u kratkom roku. Ja ga pokušavam izbjegavati. Bolje se strpiti i pronaći neku nesteroidnu kremu (nekima pomaže i obična pavlovićeva, zatim Bepanthen mast, eucerin, stelatopia, nešto od aderme...). Nisam liječnik, ali imam dvoje klinaca sa neurodermitisom (kod nas je to genetski, nažalost) i znam da jednostavno ne izgleda lijepo ali vjerujte i bez kortikosteroida koža može izgledati lijepo. Kod nas pomaže Stelatopia, Eucerin uljna kupka, Eucerin losion (za starijeg sina samo losion i koža mu je malo suhlja ali izgleda super!), Bepanthen mast. Znam puno i totalna gnjavaža i vjerojatno skupo ali moje je stajalište da je sve bolje od kortikosteroida kojim su mene trackali kad sam bila mala ( a koža mi se svejedno raspucavala do krvi) .
Naravno i paziti kaj jedeš ali ne u razmjerima da na kraju jedeš samo rižu i kukuruz (na koji sam ja alergična - toliko o hipoalergenom sastojku!). Ipak dojiš, a za to se i ti trebaš kvalitetno i RAZNOVRSNO hraniti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma