-
Osoblje foruma
Mamamiha mislim da sam citala već tvoj postna topic koji sam ja pokrenula i znam da sam poslije toga rekla sama sebi eto vidiš da nije sve tako strašno. Nije da jedem samo kukuruz i rizu, ali njih fakat volim pa ih ubacujem često. A dakle ima onih koji su alergicni i na kukuruz?! Ono što mene zanima je da li vaši klinci imaku to crvenilo/lišajeve nonstop ili pak to oscilira. Mi naime imamo non stop pa me zanima da li to ukazuje da ipak mu nešto smeta što je stalno oko njega. Omekšivac ne koristimo, robicu perem s malo detrgenta, s povećanom kolicinom vode, nakon toga jos uključim program za dodatno ispiranje. Robicu sušim u sušilici da ne bude kruta. Od hrane jedem svježe jabuke, povrće koje sad postoji na placu, a od mesa puretinu i teletinu. Kadkad i ribu. budući da jos uvijek imamo te lišajeve, a ne zelim ih tretirati kortikosteroidima jer znam nešto o tome, da li da i dalje tražim dobitnu kombinaciju sto se tiče krema? Eucerin sam ja svojevremeno korisila za sebe, jer imam suhu kožu. To je ona kolekcija s crvenim čepom ili neka druga jer čini mi se da je neko spominjao i kolekciju s plavim. Sto se tiče Bepanthena to nam je non stop pri ruci, onaj obicni i onaj Plus, kad nam kožica pukne ispod pazuha.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma