-
ne mogu povezati sa hranom jer sa pratila kaj jedem ( jer dojim) i nije bilo nikakve povezanosti...jedino mi se mozda cini prasina..jer nije bas uvijek ali najcesce se pogorsa kad se veci dio dana igra sa plisanim igrackama...makar i kad smo maknuli sve plisane se nakon nekog vremena opet pojavilo...dok mi doktori takoder nisu znali tocno reci jeli AD ili ekcem..kazu da najvjerovatnije ima osjetljivu kozu na slinjenje, trljanje i diranje...sad je poceo sa dohranom koju dormalno uvodim uz dojenje i tu ne vidim nikakvu povezanost sa hrnom..
a ova kupka se radi tako da par zlica zobenih pakuljica prokuhate u zjeli vodi te provijedite kroz gazu..ulijete u vodu za kupanje i vodu u kojoj se kuhalo i ostatak koji se cijedi iz gaze..sto vise cijedite i gnijecite dobiti cete vise sluzi...mozete i izmiksati pa jos procijediti kroz gazu...te se pahuljice dosta nakuhaju i daju puno sluzi tako ako vam je viska ostavite u staklenci u frizideru za sutra ali ne dulje od toga.....
slobodno stavite dosta u vodu da postane jako mlijecna...koza je poslije toga fina glatka i vlazna....
mi jos zanamo u tu kupku dodati i 1-2dcl mlijeka i 2 zlice maslinovog ulja..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma