-
Mi smo pili Vitalyti probiotik,a sad imaju posebno za djecu Panda...diže im imunitet...ja nisam vidjela baš neko poboljšanje od probiotika,ali nije ni bitno...može samo koristiti...
I mi smo se stalno crvenili dok nismo otkrili prave alergene...mi smo pili Fenistil protiv svraba ali od kad idemo na biorezonancu,ne koristimo ništa :D ...navodno to ima i u Zagrebu ali nisam 100% sigurna...mi to obavljamo u Sloveniji i preporodili smo se...ja M.nisam dala testirat kod nas u bolnici jer sam saznala od Pavičića da su testovi nepouzdani...a i nisam htjela da ga puno pikaju...saznala sam za to u slo,i otišli smo prvi put vidjet kak če pregled izgledat itd...jako jednostavno,m.je sjedio meni na krilu,držao je cijev u ruci a doktorica(predivna žena)je ispitala alergije s nekom antenom...i to je to...bez stresa,iglica i sl.kad smo vidjeli način testiranja odlučili smo kod njih krenut na terapije...i idemo svaki tj. ili svaki dr.tj...još 2-3 terapije i gotovo...onda čemo vidjet jel ostala koja alergija,ak je odradit čemo još koji put i gotovo :D ...terapije su isto jednostavne...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma