jan se zacrvenio u licu sa par tjedana i danas sa 4,5 mjeseca je zahvaceno cijelo tijelo. vrlo slicna prica kao i kod ostalih, crvenilo se smanjuje i pojacava bez nekog odredenog "kljuca", uglavnom smo primjetili da se izmjenjuju lice i tijelo -kad je lice i vrat crvenije,peruta se i istovrameno i vlazi, onda ekcemici kojih ima svugdje odsim po ledima, malo izbljede, ali su i dalj eprisutni. probali A dermu, mustelu -stelatopiju,parfenac kremu, razna ulja( neven, nocurak, maslinovo ulje) ali nikakvih posebnih pomaka nije bilo.jako se cese jer ga ocito jako svrbi( po noci narocito) pa mu dajem fenistil kapi.na kraju sam vec izgubljene svake nade probala zagrebacki melem i ljudi, ne bi vjerovali pomaze. par puta na dan namazem mu lice i bude bolje. crvenilo se smiri , ne peruta se i ne vlazi nakon toga. ali za tijelo nisam jos pronasla rijesenje. ono sto bi pitala svih vas je -da li je netko cuo za dr Žižak kod koje mozes dobiti cudotvornu kremu , homeopatcki pripravak od kojeg garantirano prolazi u par dana? dobila sam informacije da su ljudi s tom kremom jaaaaako zadovoljni, skupa je, oko 600 kn, ali me frka jer je njena osnova megamin a znamo svi podjeljena misljenja o njemu.
:?