Hvala na odgovorima. Poznajem još troje djece sa AD i svi su imali žuticu i lječeni su plavim svjetlima pa sam htjela malo istražiti, da li postoji veza.
Ja sam također mome Ivi probala sve i svašta. Obilazila sam doktore, homeopata i doktora koji ima vega test i liječi prirodnim ljekovima. Probala sam i s mnogim kremama koje su dostupne na tržištu. Sada koristim Trixera kupku, Bioderma-atoderm šampon, a-derma kremu sa cinkom i povremeno Bepanten ako mu se stvore kraste. Na pregibima nogu mu je sad jako dobro ali predio između palca i kažiprsta je grozan. Ne pomaže više ni Geokorton koji bi mazala kad je stvarno grozno stanje. Najgora je stvar kod ove bolesti taj svrab jer da on to ne iščeše do krvi bilo bi ok. Po noći spavam s jednim otvorenim okom da ga spriječim kad se počme češati u snu. Mamama koje imaju manje bebe savjetujem da zimi obuku bebu u piđamu koja ima kao hulahopke obučena stopala tako da se ne češe ali od pamuka, ja sam se toga kasno sjetila. Bilo bi dobro i neke rukavice od tankog pamuka ako se češe po rukama i licu. Mislim da bi tako stanje bilo puno bolje