-
Mony-Ulica je Bartula Kašića-mi ti idemo Pavičiću preko 14mj.Ok je..terapija mu je stalno ista,jedino kod jakih pogoršanja ti daje kortiće,a ne kao večina dermatologa i pedijatara za male stvari uvale kortiće...Poslala sam sa svojim iskustvom tu s foruma bar 10-ak mama njemu,koje su experimentirale sa različitim kremama i lošom njegom...Bili smo isto kod dr.Pustajčić u Klaićevoj-super žena koja je učenica od Pavičića,terapija je ista,i kad je čula kod koga se kontroliramo pitala je zakaj smo došli k njoj kad je on alfa i omega u derm.Inače ako nemaš novaca za prvi pregled možeš njoj otići,jer nije malo izdvojiti 250kn,a daje iste terapije kao i dr.Pavičić....Samo mi se čini da smo kod nje puuuuno dulje bili na pregledu i razgovarali negko kod..dr.koji sve to nekako brzo radi....
Mi koristimo Parfenac-ona je za crvenilo smanjuje ga,i smanjuje svrab koliko toliko .sprečava da se širi crvenilo-al nam je dr.Pust.rekla da ne smije dijete na sunce poslje nje da su to negat.strane da se zarveni koža jako....,ulje za kupanje Balmandol,Abitide za uši i kosu,i Adermu ili neku dr.bazičnu kremu..Meni više paše bademova krema koju nam je dr.rekao isto,puuuno masnija a i ima djelovanje kod kortića da smanjuje negativno njihovo djerlovanje jer je 100%prirodna....
Eto ako te kaj zanima možeš na pp
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma