Citiraj ruza prvotno napisa
Cure mene nekaj zanima...nama je dr.rekao da nema nikakve fore sada testirati maloga da je još prerano.ima 16mj,da je majka najbolji promatrač njegove reakcije na hranu....???

i još nekaj jako važno za dečke atopičare-jeste li mame primijetile da se kikići vuku za jajčeka ili za pišu do krvi i čohaju u pelenama?Ja nisam znala kaj je.Nitko nam nije rekao...nosim urin na analizu super...al on čim osijeti da nema pelene nateže do krvi,da mi je koma bilo,,,mislia sam da je i radi toga jer mu se kožica teško odljepljuje od glavića-ali nije...
da mi jedna poznanica pitala dr.Pusišek-njen mali isto kao moja ima ad+nateže se.da dječaci imaju iako se ne vidi jaki svrab u tom prodručju pelena,jer je mokraća-iako ja maloga radi toga jako često presvačim i osvježavam vodom,da se kupi A dermin gel za pišu nekako sa d se zove kad saznam javim,i Bepanten mast umijesto kreme za pišu ove normalne....
SUPER KAJ SI TO NAPISALA!!!I kod M.je ista stvar a ja nisam znala zakaj se tak češe,izgleda kao da bu si otrgnul jajčeka...znala sam da ga svrbi,al se niš ne vidi.

Dr.Pavičić je po mom mišljenju najbolji dr.u Zagrebu(u (Klaičevoj nismo bili kod derm.) ali moje kriterije nije zadovoljio.Mi smo potegnuli prek granice dok nismo našli nešto kaj nam zaista pomaže.