-
pozdrav.
već se dugo nisam javila kako smo mi.--jer i mi imamo ad od 2 mj.života..sad mi mali bude uskoro imao 2god i pol..i još nas muči ad..moram reći da ima puno manje nego prije godinu dana, ali još uvijek se osipava..ima najjaču moguću alergiju na kravlje mlijeko ( tomu niti blizu), i alergiju na jaje ali ne tak jaku.. s tim da to nikad niti nije jeo...već pol godine ne pije nikakvo mlijeko, mislim ova alergijska kravlja..jer je tu sve baza kravlje mlijeko, i to mu ne mislim davati..na soju nije alergičan..ali, ne dajem mu pregomin jer i pregomin je na bazi km, (znači sve su uzeli i stavili sojine proteine koji su isto rascjepkani)..mislim mu sad početi davati sojino mlijeko..mada npr.rižino mlijeko, to je obična rižina sluz, istva stvar kao da i rižu jedeš, nije to zamjena za mlijeko..bez obzira kaj ne pije uopće nikakvo mlijeko, čvrsti je ko stijena, zato pojeda svaki dan pravi komad mesa..i mislim da mlijeko uopće nije važno..čak dapače koliko sam čitala kravlje je štetno...uglavnom, sad već kak je stariji, zapažam kaj mu sve smeta..najbolja neutralna krema mu je pantexol mast..izvrsna je..ove mustele, a-derme, eucerin ..ne paše mu..možda zato jer u tim kremama ima isto konzervansa, umjetnih stvari..kod njega su najproblematičnija područja šake, koljena, stopala, vratić..i po licu zna biti osipani..moram napomenuti da on ima ono jaaaki ad..ne nekakvi slabi, koji može razriješiti obična neutralna krema..mažem ga s aflodermom kad je crveni i kad ga jako svrbi..tu i tamo elidelom..ponekad s 20% elokomom..jer kad krene to crvenilo, ekcemi, nema šanse da to njemu prođe bez kortića..skoro svaki dan moram nanesti na neko drugo mjesto( to je sve pod kontrolom dermatologa )..uvijek negdje ima crvenila koje ga jako svrbi..i onda se on normalno sčisti do normalne kože..jedino su mui šakice uvijek jako suhe, pa ga moram dosta mazati..ja ga s neutralnom kremom ( pantexol) mažem svaki čas..pri svakom preslačenju cijelo tijelo..i njega znaju jako svrbjeti jajčeka..ali, on zna dobiti i ekcem po preponi..sad kak je došlo proljeće i njemu se pogoršalo.mislim, da je razlog tome povećana koncentracija peludi u zraku..tak je bilo i prošle godine..nekak se gumbamo..imamo loših perioda, i dobrih..ne kupam ga svaki dan, 3x tjedno u uljnoj kupci, najčešće balmandol..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma