-
htjela bih reći ako je jaka upala na licu, normalno da se mora namazati s kortićem, nekim blagim..npr afloderm, on je primjeren djeci..ali, mora se znati pravila koliko se smije mazati i koliko treba biti pauze, i onda nema nuspojava..ako niti jedna krema druga neutralna ne pomogne i ako se to širi, svrbi i djetetu predstvalja problem i nervozu, obavezno treba namazto s kortićem.. to sma htjela reći jer je tu netko spomenuo da na lice nikako ne..to su gluposti..taj očito nije vidio pravi atopijski dermatitis..znam curu koja je jako puno mazana s kortićem, imala jaki ad, danas je cura s prekrasnom kožom, prošlo joj je..ima ljepšu kožu od svojih vršnjaka..nisam za koritće, ali kod jaakog ad.a to je lijek, zato postoje pravila kak se maže, ne na svoju ruku..i normalno da npr..elokom nije preporučljivi na lice..to se niti ja ne bi usudila..zato postoji afloderm, koji je najslabiji..moj čak ima i povećane limfne čvoriće na vratu, baš se vide..veli dok. da od tih upala kože, alergije..tijelo se bori..
htjela sam pitati za vlasište..kak je došlo to proljeće totalno mu se vlasište pogoršalo..jako ga svrbi, peruta mu se..špricam mu s uljem i vodom i onda to s češljem čistim svaki dan..ali, svejedno, ujutro opet novo nanovo..kakva je to krema abitide za kosu koju stalno spominjete? i koji šampon mi preporučate?
htjela sam reći nešto dijani..sve više i ja razmišljam o toj biorezonanci, ili kak se to već zove..i ja sam čula puno pozitivnih iskustva u vezi toga..jer očito je da mu još dosta toga smeta, a ja ne znam..teško je to sve istestirati, a taj način koji ste vi to testirali je stvarno super..
htjela sam pitati kako ti je mali sad? totalno čisti? ili se još uvijek ponekad osipa?
pozdrav svima..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma