Citiraj bubica27 prvotno napisa
Mony- daj još malo detalja..
koliko dugo ste imali dijagnostiran ad prije homeopatije (ima li to uopće kakve veze?)?
nakon koliko vremena ste vidjeli poboljšanje?
je l bilo faza bolje-gore-bolje..(kao sa kremicama)?

Krenuli smo homeopatici s mjesec dana nakon prvog bez puno razmisljanja prepisanog kortica od strane tadasnjeg pedijatra.
Ovo s duljinom dijagnoze - ne sjecam se i mislim da nije bitno krenes li homeopatu.
Nakon prve doze remedije koju je prvi puta dobio (svog konstitucijskog) najprije je doslo do pogorsanja - ovo sto sam napisala momze da se ne prepadne. No, ono traje dan ili dva eventualno i onda nastaje poboljsanje. To je i znak da je remedija pogodjena.
Naravno, lickanje Mustelom St. nismo zaustavili, kupanje u raznim kupkama - malo s masl. uljem, al malo, da ne zatvori pore koze, pa u kupkama od soli iz mrtvog mora, pa u mustelinim (Stelatopia) mlijecnim kupkama. Kad je malo naraso onda smo poceli s tusiranjem (nikako prevruca voda i nikakve pjene - samo voda) jer je puno bolje za kozu. Kozi je potrebno puno vlaznosti i treba se tusirati, ne kao sto neki preporucaju da ne treba, no ne treba upotrebljavati nikakva sredstva, samo voda.
Faza bolje-gore je bilo do negdje 2.godine, il manje. Onda nikakvih problema do ovog Bozica (imao tada malo vise od 4). Jos ga rjesavamo (homeopatijom), polako, ali sigurno
Ne znam sta jos trebam opisati - imas moje postove i iznad, pa vidi jesam tam nesto spomenula sto te zanima
Da, imali smo i razne dijetne programe, al i tome sam pisala.