bubica27 prvotno napisa
Krenuli smo homeopatici s mjesec dana nakon prvog bez puno razmisljanja prepisanog kortica od strane tadasnjeg pedijatra.
Ovo s duljinom dijagnoze - ne sjecam se i mislim da nije bitno krenes li homeopatu.
Nakon prve doze remedije koju je prvi puta dobio (svog konstitucijskog) najprije je doslo do pogorsanja - ovo sto sam napisala momze da se ne prepadne. No, ono traje dan ili dva eventualno i onda nastaje poboljsanje. To je i znak da je remedija pogodjena.
Naravno, lickanje Mustelom St. nismo zaustavili, kupanje u raznim kupkama - malo s masl. uljem, al malo, da ne zatvori pore koze, pa u kupkama od soli iz mrtvog mora, pa u mustelinim (Stelatopia) mlijecnim kupkama. Kad je malo naraso onda smo poceli s tusiranjem (nikako prevruca voda i nikakve pjene - samo voda) jer je puno bolje za kozu. Kozi je potrebno puno vlaznosti i treba se tusirati, ne kao sto neki preporucaju da ne treba, no ne treba upotrebljavati nikakva sredstva, samo voda.
Faza bolje-gore je bilo do negdje 2.godine, il manje. Onda nikakvih problema do ovog Bozica (imao tada malo vise od 4). Jos ga rjesavamo (homeopatijom), polako, ali sigurno![]()
Ne znam sta jos trebam opisati - imas moje postove i iznad, pa vidi jesam tam nesto spomenula sto te zanima
Da, imali smo i razne dijetne programe, al i tome sam pisala.

Odgovori s citatom