i ja sam razmišljala o homeopatiji, ali iskreno strah me svih tih pripravaka da mu ne bude još gore..jer on je baš alergičar..i sve dok on ne preraste te alergije, ili dok ne skužim točno koje su i ne eliminiram ih, mislim da ne budu osipi prošli..
istina je to sve za kortiće..prestaneš ih koristiti i vrati se to za tjedan dana ili koliko već...ali s vremenom se ipak ad poboljšava..pa tako smo mi prije npr imali jako grdi upaljeni trup, kojeg sam stvarno morala mazati s kortićem, znao je biti cijeli crveni..danas je trup manje više čisti..rijetko kad pocrveni, čak sad i prođe s nekom neutralnom kremom..znači 50% toga je ipak prošlo..a, ja sam mu s mazanjem ipak olakšala život da ga ne svrbi, da normalno i kvalitetno živi..uvijek jače pocrveni poslije neke bolesti, pogotovo virusa ili ako izreagira na nešto..kak je počelo proljeće lice mu se jako pogoršalo..stalno je crveni..i sigurna sam da je to od neke peludi..točno su ti fleki ko neka alergija..a, ništ novoga ne jede..i takvo pogoršanje mu je bilo i poršle godine u to doba..zato jedva čekam jesen i zimu..onda mu je bolje nek sad kad je toplo i sve cvate..kupila sam sad jednu biljnu mast GMP, inače ju jako hvale za neurodermitis..mnogima je jako puno pomogla, čak i kod jače upale..baš me zanim da li će djelovati tako i na njemu..mada sumnjam..jer on ima više alergijski dermatitis, i ako je alergija u njemu nikakva krema ne bude pomogla..to bi više pomoglo onima koji nemaju alergiju, a imaju dermatitis, znači fali im nešto u koži, neki enzim koji dovodi do suhe kože, u biti problem je u koži, ne u alergiji..mislim da njima ta mast pomaže..ali, svejedno, možda kaj pomogne..javit ću vam..
znači ta abitide krema, to je baš krema? i to se namaže po vlasištu ili kako?
pozdrav svim malim atopičarima..