-
Nakon dugo vremena moram vam se pridruziti ponovo na ovom topicu. Moje starije dijete od rodjenja je imalo jaki dermatitis, sa godinu dana otkrili smo da je rijec o alergiji na kravlje mlijeko i jaje. Koristili smo Aderminu Exomegu i Mustelinu Stelatopiju i razne neutralne kreme i kozu smo uspjeli "ocistiti" do druge godine zivota. Uzimao je i Zyrtec sirup godinu dana a pio je Pregomin nakon sto sam ga prestala dojiti kad je napunio 2 g. Danas pije i jede sve mlijecno jer je alergija na mlijeko nestala dok se pojavila ona na grinje i prasinu. Kad sam rodila drugo dijete znala sam da postoji 50 % sanse da ce se i ona boriti sa istim problemom ali uvijek je postojala nada i da nece. Nazalost sa napunjenih 3 mj. moja curica probudila se u ranama i plikovima po kozi, najvise po licu i vratu. Obuzeo me ocaj jer iako sam sve to vec prosla, i sa sinom imam srece da smo dermatitis pobijedili boli me sto se i moje drugo dijete mora patiti, cesati i biti nervozno. Boli me i sto dojenjem joj prenosim moguce alergene a neznam sto da izbjegavam jer iako sam iskljucila mlijecno iz moje prehrane nevidim razliku.
Sad kad sam se "iskukala" da se ovako izrazim mame koje doje jeste li primjetile sto iz hrane skodi vasim misicima i sto se izbacili iz vase prehrane ??? Dali je pametno da ja uzimam probiotike tipa abkultura buduci da sadrze mlijecne bjelancevine ????
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma