-
Bebinja, kad je moj Mihael imao godinu dana tj. godinu i 4 mj. (od tada smo poceli uzimat Zyrtec) nije bilo Letizena u obliku sirupa pa smo morali trazit odobrenje za uvoz ovog drugog jer na nasem trzistu nije bilo adekvatne zamjene. Ja ti mogu rec da sam prezadovoljna bila, smanjio nam je alergijske reakcije na minimum npr. kad bi mi promaklo pa moj Mihic pojeo komadic cokolade zacrvenilo bi mu se samo malo oko usta i nista drugo dok smo prije uzimanja Zyrteca jednom zavrsili na hitnoj na inekciji kad je pojeo sto nije smio. Meni je alergologica koja ga je propisala rekla da nam ga daje kao prevencija astme i da zahvalim dragom Bogu nama je sa kozom prica zavrsila (barem za sada) i nije se prosirilo na respiratorni trakt. Uzimao je ako se dobro sjecam zlicicu dnevno bez pauza do 2 g.
DianaMaximus hvala, probat cu izbacit sto vise alergena mada stvarno najvise jedem kuhano i sto laganiju hranu.
Sto se tice propolisa, smijem li ga ja uzimat u obliku meda ??? Citala sam da se u trudnoci ne preporuca ali neznam sto je sa dojiljama a pogotovo djecici alegicarima ?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma