-
Evo i mi se konačno prijavljujemo. Kažem konačno jer već neko vrijeme zaobilazim ovaj topic nadajući se da moj žabac ima nešto drugo, ali na žalost, čini se da je ipak ovo.
Uglavnom, krenula sam čitati sve od početka u nadi da ću naći ili otkriti nešto novo što bi nam pomoglo, ali sam brzo odustala. Skužila sam da smo mnogo toga već i sami probali te da se moji osjećaji ne razlikuju puno od osjećaja svih drugih mama čija dječica pate od AD-a. Spoznaja da nisam jedina mama koja se s tim bori mi daje neku snagu.
Dakle, da ne nabrajam sve kreme i kremice koje smo isprobali, a koje nisu djelovale (i kortikosteroidne
i one nekortikosteroidne), javljam samo da smo i mi već nekih mjesec i pol dana na homeopatskim pripravcima. Ne mogu reći da nema pomaka na bolje, dapače tijelo je prilično dobro u odnosu na to kakvo je bilo, ali nije skroz čisto i sad kao da samo stoji. Na ručicama ima par lišajeva, pazusi su tak-tak, sve u svemu dobro, nije savršeno, ali je pod kontrolom. Lice je međutim loše, a crvenilo i sitni prištići se šire prema ušima i iza uha te po vratu. Plahta mu je svako jutri žuta od plazme/limfe kako li se već zove to što curi, a koža je popucala i strašno je suha. Trenutno mu mažem lice homeopatskom Calendula+ kremom i povremeno mi se čini da je crvenilo manje, ali brate mili što je to sporo!
Čini se da još ipak nismo našli lijek koji bi mu 100% odgovarao. :/
Potaknuta onim što sam ovdje pročitala počela sam i ja malo razmišljati o stvarima na koje bi mogao biti alergičan pa budemo sad malo istraživali u tom smjeru. Ah, znate i same, nakon nekog vremena čovjek više ne zna što bi, a taj osjećaj bespomoćnosti je stvarno grozan. :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma