-
evo da se i mi javimo...nekih mjesec dana imamo crvene flekice me pregibu ispod koljena i jednu na trbuhu...ujutro su blijedo roze, navečer žarko crvene, ne krvare, pomalo su suhe,al čak ne jako, ne svrbe ga---bili kod pedijatrice (na zamjeni)kaže neke gljivice i dala nam plymicol...nije prošlo pa smo danas ponovo išli...dobili beloderm kremu (ne razrijeđenu) i rekla da je on "mali atopičar" i kad bude stariji (sad ima 9 i pol mjeseci) da će nam testiranje otkriti na što je to alergičan a da do tad treba tretirati kožu (kortikosteroidi do 7 dana i onda neka neutralna radi vlage)...pa sad mi nije baš najjasnije...puno sam čitala prethodne postove i koliko vidim ad zahvaća lice,vrat,guzu,pelensku regiju...mi smo tamo potpuno čisti i glatki...sklona sam vjerovati da je to neka alergija na pelud jer sam i sama alergična te da će proći kad ta biljka ocvate jer u zadnjih mjesec dana otkad to postoji nije zapravo ni uveo nikakvu novu namirnicu već jede stare isprobane tako da sam elliminirala hranu kao uzrok..ili sam potpuno u krivu i pedijatrica je u pravu...nisam ga namazala belodermom, pokušat ću s a dermom pa da vidim..zanima me da li je moguće da je to ekcem,šta vi mislite
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma