-
Za travu i prasinu sam gotovo 100 % sigurna, jer je par puta sa cistom kozom (dakle nije bila akutna faza) golih rukica i nogica puzao i nakon toga se osuo toliko da nam je trebalo 10-tak dana da mu stabiliziramo stanje. Prije par mjeseci testovi svi negativni, prije tjedan dana prik pozitivan na psenicu i kikiriki, a sada i krv na jaja. Ja sam isla sistemom eliminacije, kad vidim da mu nesto smeta elimiram i cekam da vidim hoce se poboljsati, jednu po jednu namirnicu. Na mlijeko sam se opet vracala ali onda primjetim da mu se stanje pogorsa. Cak i ova doktorica kaze da testovi nisu 100% pouzdani. Na narancu je negativan, a svaki puta kad bi pojeo nesto sa narancom, ospe se u roku od pola sata kao da ga je neko isibao koprivom i jako place. Toliko o testovima. Na jaje je strahovito reagirao, a na skali je 2!!
Od Bepanten kreme vristi onog trenutka kad mu je prislonim na kozu i sav se zacrveni....ma ima toga jos...
Evo9 sad sam ga sa golim nogama stavila na pod, iako usisavam svaki dan, nemam snage da ga jos i perem svaki dan.....osuo se naravno. Bilo bi cudno da bas svaki puta kad dodje u dodir sa prasinom, reagira na nesto drugo od ranije. Tako sam i otkrila da mu prasina smeta. Ako slucajno jedan dan preskocim da ne usisam, sljedece jutro mu curi nos dok ne pocistim prasinu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma