-
Nas je pedijatrica također htjela poslati na alergološko testiranje (miš ima 8 mjeseci), ali ja sam rekla da ipak ne bi. Mi smo se nekak odlučili za testiranje bio magnetskom rezonancom (ili tako nekako) u Sloveniji pa evo ukratko rezultata. Test je pokazao da je miš alergičan na govedinu, kakao, šećer, kikiriki, bademe, ubode komaraca, živo srebro, ali najviše na kravlje mlijeko. Tamo su testirali i njegovu mliječnu formulu i potvrdili da mu stvarno ne odgovara tako da ćemo ju sad postupno mijenjati (preporučili su nam drugu). Također su testirali kreme s kojima ga mažemo i ne odgovaraju mu kreme s nevenom. Dobili smo 4 terapije za skidanje alergije na kravlje mlijeko, ali prije odlaska na te terapije moramo izbaciti sve mliječno (kravlje) iz mišekove prehrane. Dakle, samo da prihvati novu formulu pa onda krećemo.
... sad sam se sjetila! Balmandol! U njemu ima bademovog ulja, a njemu ne pašu bademi! Juhuuu! :D Ne mojte me krivo shvatiti, ja skaćem od sreće jer sam otkrila još nešto što mu smeta, a što sad mogu bez grižnje savjesti izbaciti. Vraćamo se dobrom starom maslinovom ulju. Samo me zanima, što mislite, mogu li mu s maslinovim pomiješati koju kap nekog eteričnog ulja da mi ne miriši stalno k'o riba? Ili da to ipak tamo još pitam?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma