-
Bili smo na prick testu na Srebrnjaku, pokazao je alergiju na kikiriki, a na ostale namirnice nije bilo reakcije.
Pa sam vjerojatno bila dosadna u razgovoru sa dr pa nas je poslao i na vađenje krvi gdje će opet provjerit jaja, mlijeko i te osnovne namirnice. On je isključivo dojen, tako da ja moram paziti. Nalazi krvi su za dva do tri tjedna, kad ćemo to isto napraviti sa curkom.
Preporučena nam je kupka Balmandol, i kupili smo neutralnu njihovu kremu iz ljekarne, pretpostavljam belobazu (nisam još ni pogledala papire što su napisali)..
Pedijatrica nam nikad nije spomenula testiranje niti nas uputila, a kad sam je pitala savjet da l da idemo, složila se da bismo mogli to obavit.
Bili smo i kod dermatologa danas u Klaićevoj, složila se sa našom dosadašnjom terapijom, malo začuđena što koristimo propolis, ali kad pomaže kaže da nema problema i da nastavimo.
U međuvremenu sam nabavila i acidosalus kremu, samo kad je namažem koža se dosta zacrveni , navodno je to normalno prvih par puta korištenja a onda pomogne, pa sad..nikako da pregrmim tih par puta korištenja pa se opet vratim na propolis
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma