Već dugo se nisam javila, ali povremeno pregledam temu, pa vidim da se često spominje biorezonantna metoda. Nama je jako pomogla u ožujku prošle godine, kad sam i opsežno pisala o tome, a obavili smo je kod dr.Eržebet Tomljenović u Selcu, hotel Varaždin. Zaista mi je žao svih onih mučenja po Klaićevoj, iako su liječnici i sestre bili vrlo ljubazni.Ukratko, potvrdili smo svih 10 alergena iz Klaićeve, i otkrili još 20-tak novih. I maleni i ja izbjegavali smo sve pola godine, i na sljedećem testiranju ostalo ih je samo 5 starih, a javila su se 4 nova. Dokica radi iz kapi krvi, kao i u Rijeci. Hvala DianiMaximus na info o Slo.,jer nam je puno bliže, jer mislim da ćemo se odlučiti za terapije.
Kaj se tiče povezanosti Candide i šećera, bitno je da se izbaci sve slatko, pa čak i slatko voće(nama je bila preporuka samo jabuka!), suho voće, sladila, ocat, jer Candida za svoj razvoj to treba.
U vezi detergenta, nama je dobar Dm-ov Denk mit za alergičare.
Nisam još samo napisala da sam na Božić pomalo počela jesti sve, iako dojim. Maleni će skoro 2 g.,još se češka po nogicama, ali stanje nije nikako tako strašno kao prije.Pazim da jedem zdravo, domaće, bez E-ova kad got mogu provjeriti, jedina mi je boljka slatko, valjda zbog polugodišnje apstinencije!
Puno vas sve pozdravljam i želim zdravlja, živaca i snage!