-
Draga Adriven,
prije svega htjela bih ti reći da mi je jako drago da vam se sve poboljšalo, a također mi je drago što si i ti napisala da je to između ostaloga i rezultat biorezonantne terapije. U srijedu idemo prvi puta, pa sam sada još sretnija jer vidim da vas ima više kojima je upravo to pomoglo.
Htjela bih još nešto pitati - tebe i sve druge koje su išle na te terapije - je li praksa da se na terapiju ide svaki dan, jednom tjedno ili ...? Mislim - postoji li neka preporuka ili to ovisi o našim mogućnostima?
Inače, mi smo jučer imali strašan osip po vratu, i već sam primjetila da mu Exomega na tom području ne djeluje. To sam mu ispirala kamilicom i mazala Bepanthenom i naočigled je nestajalo! Primjetila sam da mu općenito ne odgovaraju teške i masne kreme, već one laganije poput Stelatopie. Čini mi se da je ovaj puta uzrok bila prašina u kombinaciji sa znojem jer se osipalo samo po vratu, odnosno tamo gdje nije bio pokriven bodićem.
Jučer smo kupili i antialergijski madrac, kupila sam deterdžent Frosch od Aloe vere, koji je na potpuno prirodnoj bazi.
Pa ćemo vidjeti...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma