-
hello drage suborke!
SHIREENme već poznaje preko pp, ali evo da se i ostalima javim.
stalno pratim sve ali nikako da nešto napišem.
evo ja sam mama malenoga roka kojem je lani u 5 mj dijagnosticiran ad, i sada smo u najgoroj fazi.
zahvaljujući vama drage moje i dragoj i ljubaznoj shireen danas i mi idemo kod doktora jelića na alergo test.
zabrinuta sam jako na šta je sve alergičan moj mali, jako.
nas nisu htjeli ranije testirati, roko sada ima 20 mj.
isprobali smo sve i svašta, od avene, a derme, sada koristimo dr thiessa i eucerin lonsion sa 3% uree za mazanje i činjenica jest pomaže eucerinm koža nije više onako suha ali se zacrveni nakon mazanja i prođe nakon par minuta, i ne svrbi ga toliko.
imao je par ekcema velikih i nisam ga mazala sa advantanom sigurno 2 mj, ali s obzirom da je došlo do ranica, neki dan sam ga opet kupila i namazala mu samo ta mjesta.
jako sam žalosna i zabrinuta. kao i sve vi naravno.
nama se to javilo negdje sa 5 mj njegova života, dojila sam ga do 15 mj izbjegavala sve i svašta, ali i dalje nekako nije bilo pomoći.
ove godine se taj ad spojio sa osipom od vručine i baš mu trbuh, leđa, ispod pazuha, vrat izgledaju loše
eto idemo danas na taj alergo u 16 H
hvala vam što ste vrijedne i dajete nam svima informacije, ja ne znam što bi bez dragih forumašica
svima i dječici maloj
shireen daj na pp koja je to ljekarna i kakva je to krema i što su ti sve rekli, sorry što opet davim
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma