hey..
evo. čitam vas, i ja stvarno ne znam kaj bi moj bez voća..obožava ga..jako je alergični na mlijeko i jaja, još da mu i voće ukinem, to bi bila katastrofa..ionako je mršavi..a, mršavi je jer jede zdravo..kak to mislite u vezi te gljivie candide? na dijeti ste kad mu s epojavi ta gljivica ( na koži ili gdje ?) ili cijelo vrijeme ste na toj dijeti? jer očito da je svim atopičarima nekak slična ta alergija..kad su mali smeta im hrana, a ionako će poslije biti alergični i na inhalacijske alergene, a ova preosjetljivost na hranu će nestati..kod atopičara se to sve mijenja iz dana u dan..moj ima jaki ad, stvarno jaki..kad krene ono jako crvenilo bez kortića nema šanse da to porođe..a, sad dok je sunce i te vrućine isto nije baš dobro..ali, ima puno manje nego je imao prošluh godina..znači da ad s godinama slabi, što i stoji u defniciji..tijelo se bori, i nadam se da će se izboriti, jer ako neće onda ću i ja put pod noge pa u sloveniju..ali, ne mogu mu ukidati sad još i ta jela, i ovako nema velikog izbora..pa kakav bi bio..ja sam čitala da su ionako oni svaki dan na neke drugo alergični..aki im nešto i prođe, pojavi se alergija na nešto drugo, i tome nikad kraja..
pozdrav..