U vezi candide:
navedena hrana,pogotovo slatko pogoduje razvoju candide.
stela ak češ u sloveniju morat češ se pridržavat te prehrane dok mu ne prođe alergija,jer inače terapija nema smisla.no nepotrebno je uopče razgovarat o tome,jer ti mali možda uopče nije alergičan na candidu.Ovo se odnosi ak je alergičan na candidu i ide na terapije!prvo se istestirajte,onda buš vidjela kaj smijete,kaj ne.

ne treba biti da če kasnije biti alergični na inhalacijske alergene....to ide od djeteta do djeteta...mi nismo alergični ni na jednu biljku i čvrsto vjerujem da ni nečemo biti.u slučaju da se javi,opet put pod noge u slo. i to bumo riješili :D

alergični su svaki dan na nešto drugo na klasičnom testiranju,jer je taj test nepouzdan pa stalno ispada nekaj drugo.ja tvrdim da to nije istina,bar kod nas.od kad smo maknuli alergene iz prehrane,čisti smo skroz.

shireen,mi smo čisti pa nam ne treba krema.čim vidim da je nekaj dobro,ja bih odmah to za M.iako mu možda ne treba.toliko sam več sjeb...od AD.

Javorov sirup:ja ga i pijem kad me pukne ...
stavljam ga na kruh,palačinke,radim puding s njim,griz itd...

što se tiče brašna,ne znam točno...mi smo alergični(bili,više ne)na pšenicu,pa ni integralana nije dolazila u obzir.našla sam super zamjenu,a to je dinkel ili pira.
palačinke od dinkela,mmm,super!
griz od dinkela,super!
sama sam pekla kruh ili pizzu od dinkela,kukuruznog brašna i malo sojinog brašna...ma kakva pekara ili kupovno kruh...davili smo se u tome(sad čekam da mi muž dođe s posla i kupi brašno)

Doručak:griz od dinkela s kakom i javorovim sirupom

ručak:mahune i krumpir na lešo s maslinovim uljem

užina:puding s javorovim sirupom

večera:žganci,griz,cornflakes itd...

međuobroci:voće

poseban gušt vani:štapiči od dinkela ili kolutići od riže

sve :DM(OSIM VOĆA I POVRČA,TO JE SVE S PLACA))