hvala diana na receptima..probat ću to..jer već ne znam što bi smislila za jesti..nisam znala kak bi pitu napravila, sad znam.. inače, ja mu radim štrudlu od jabuka, to obožava, kao i pohane jabuke..smjesa od vode, brašna i soli..jabuke na kriške, uvaljaju se u tu smjesu ( kao od palačinka) i prže se..kak je to mljac..
znači u maragrinu nema mlijeka? a jaja?
gdje kupujete dinkel brašno i te štapiće? i moj je jedno vrijeme jeo rižine kolutiće, ali sam skužila da ima sezama u tragovima, a primjetila sam da se od sezama osipa..trešnje je sad jeo bez problema, ali jagodu ne smije..isto mi je dobil fleke po licu..ja mislim da mojemu smeta i suncokretovo ulje, većinu toga mu radim na masti..na svinjetinu nije alergični (dokazano)..ni ja nisam čisto na čistom sa tim bijelim brašnom..on je 2x testiran na pšenicu, i to preko krvi, i ispalo je da nije alergičan, ono čista 0.sad puno atopičara spominje bijelo brašno..znači to samo zbog boje? oni boje to brašno? ne znam, pitam jer moj dosta papa tog bijelog brašna pa ono..možda bi tu trebala štogod promijeniti..
pozdrav..