Citiraj stela2 prvotno napisa
sad puno atopičara spominje bijelo brašno..znači to samo zbog boje? oni boje to brašno? ne znam, pitam jer moj dosta papa tog bijelog brašna pa ono..možda bi tu trebala štogod promijeniti..
pozdrav..
Ne boje bijelo brašno - bijelo je bijelo, već bijelo bojano brašno najčešće prodaju pod crno.
Moj je B alergičan na bijelo brašno, ali ja ne kupujem crni kruh jer je to "bojano bijelo brašno", a niti kupujem crno u trgovini, već ćemo ga kupiti od ljudi koji imaju vlastiti mlin.
Šta je sigurno je sigurno!

Inače, evo nas sa 1. terapije. Sejdili smo, između nas je bila smještena 1 elektroda i danas smo se borili protiv alergije na bijelo brašno, kravlje mlijeko, jaja, saphylococa i candide. Svaki alergen cca 7 min. Sljedeća terapija za tjedan dana.

Dodatna informacija za one koje planiraju ići kod dr. Jelića - ukoliko žele testirati svoje dijete uz popust na članarinu, mora se platiti članarina 12 kn koja vrijedi samo za dijete, ne za roditelje. Nezaposlenima je također članarina 12 kn, a ostalima 120 kn.
Ukratko, popusti vrijede za onoga tko ima članarinu!

I ukratko - izvještaj o kremici, dan 3.: crvenila ništa, ne svrbi, koža na dodir sve glađa! (potiho se radujem )