Shireen svaka čast za tragove mlijeka!!!!!
Uopče nisam vidjela da to piše.tj.jesam jednom,i dr.put kad sam čitala još sam se čudila kak to ne piše i kupila sam margarin.Mislila sam da su nekaj promijenili.Sad sam pogledala i gle čuda,piše da su moguči tragovi.

Tragovi mlijeka su gori za one koji su alergični samo na KM,a ne i na sve mliječno.Mi smo alergični na apsolutno sve mliječno,pa i na mliječnu mast,kiselinu itd...ali provjereno je da je margarin puno lošiji od maslaca jer pri rađenju margarina broj okretaja premašuje normu pa se mijenjaju molekule.Tko može,nek koristi maslac.

mama pticica,jedva čekam da idemo ponovo na testiranje tak da vidim dal možemo papati druge stvari :D ...stvarno se nadam da da....

shireen,mi u sloveniji provodimo po 1h,ali nama tamo dižu i imunitet...

štapiči od dinkela i brašno ima u dm-u,mada vidim u zadnje vrijeme da je neštašica...hmm,možda bio&bio ili garden...zaletiti ču se ovaj tj.po to ak muž ne nađe u samoboru u dmu.

bubica,mi smo se mazali sa parfenacom i u prvi tren je kao bilo malo bolje,ali nam to baš nije pomoglo dok nismo našli kaj nam smeta iznutra.

Joj,gledam te doktore oni bi samo trackali djecu sa korticima,nitko se neče pozabaviti sa stvarnim problemom.naklakše je napisati recept i to je to...a klinci nek se pate...