jutro!
evo da se i ja nadovežem na soju! malo sam čitala o toj soji i ona utječe na hormone, ženama u menopauzi se preporučuje soja, tj. njeni proizvodi zbog ravnoteže.... uglavnom ja nisam baš nikako za te sojine proizvode, baš sam nekako skeptična prema tome, ima je u izobilju, ali njenom preradom se ne izvuku neki štetni sastojci nego se stvar samo pogorša. eto ja tako čitala o tome. :/ ali na kraju krajeva mislim da je puno i dr stvari takvih. :/
Diana Maximus je li ti i kupovno kozje mlijeko od vindije razvodniš?! ja sam jučer kupila mlijeko i dala ga sinoć roku i jutros i bilo je ok. prihvatio je, s malo čuđenja na novi okus, ali jutros je bilo već sve ok. ma on je prava izjelica, neka je, njemu vam je sve fino. ali najviše voli papati kuhanu i zdravu hranu. povrće obožava, a o mrkvi neću ni govoriti, voli je u svim mogućim oblicima a tetst pokazao da mu ona smeta.
nego imam još jedno pitanje, jučer sam našla u doma, zaboravila sam već da je imam, Linola Feet kremu ( nadam se da sam dobro napisala), je li je netko koristi? onako je masna i malo sam ga namazala s njom i koža mu ju je upila ekspresnom brzinom!
uglavnom ako je netko koristi, napišite mi malo o tome!
hvala curke, šta bi mi bez ovog foruma?!