[quote="Shireen"]
Htjela bih još nešto pitati - tebe i sve druge koje su išle na te terapije - je li praksa da se na terapiju ide svaki dan, jednom tjedno ili ...? Mislim - postoji li neka preporuka ili to ovisi o našim mogućnostima? quote]
Prvo veliki pozdrav.Dosta veremena samo citam(cak sam i stari nick zaboravila pa sma se na novo registrirala) ali vidim da ovdje pisete o biorezonaci pa da vam kazem moja iskustva.Zivim u sloveniji,gdje je ta biorezonanca sad trenutno jako poznata.Kcerka je stara 3,5g i ima visoku alergiju na grinje i intolerancu na laktozu.Zbog obstrukcija je dobila diagnozu Astma.
Januara smo krenile na biorezonacu koja je pokazala alergiju na grinje i intolerancu mlijeka.Imala je 14 dana dietu zbog Candide(sto je uobicajen postupak kod svih),pila jake probiotike i nakon 4 terapije je bila sredjena grinja i mlijeko.Do tada nije mogal piti mlijeko jer bi ga odmah povrataila,od tada pa ga pije normalno.Vise u prostoru koji ima prasinu nekise i nekalje.Zbog Astme je imala terapiju Flixotide 2*125 ,navece singular granule i sirup Aerius.
Isle smo 1 na tjedan na terapije po 50-60 minuta
Nakon 4 terapije sam zamolila da joj rade dodatno za jacanje pluca(tako da su joj odradili jos 4 terapije)
U 3 mjesecu smo isle na kontrolu u Ljubljanu kod pumologa,slikali su joj pluca jer je u 12 mjesecu imala jako slabo stanje pluca(jedno plucno krilo je bilo skoro cjelo sljepljeno,u drugom krilu pa djelovi sljepljeni i puni tekucine)Slike su bile fantasticne.Posto je Mia pocela jako kasljati poslje udisanja Flixotida su joj ukinili 1 potis ujutro i singular.Posto je i dalje kasljala poslej nocnog udisanja Flixotide i to su joj ukinili.Sad je vec 1 mjesec bez bilo kojeg lijeka,cak i sirup nepije.Nema kihanja,nema nikakvog kaslja,jednostavno sve super.
Posto sam je slikala kako to izgleda d aVam pokazem da si mozete predstavit
Ona ima na ledjima mali kao rusak,on joj nesmeta da se igra
http://i2.photobucket.com/albums/y17...a/CIMG6620.jpg
Na glavi ima pa dodatno kad su joj radili da umire histamin
http://i2.photobucket.com/albums/y17...a/CIMG6619.jpg
Kad su radili na plucima imala je i na plucima neki jastucic.

Zelimo Vam puno uspjeha i da se cim prije rijesite alergija i Astme

ms. ivy editirala slike