Citiraj Palonkica prvotno napisa
Mia3, hvala ti što si nam opisala svoje iskustvo sa biorezonancom. Kad si počela pisati moram priznati da sam se bojala da ćeš napisati nešto negativno što bi me moglo pokolebati ili zbog čega bi počela sumnjati u uspjeh te terapije, ali drago mi je što je i tvoje iskustvo pozitivno.
Identično sam i ja pomislila, ali kada sam pročitala do kraja, tako sam bila sretna i to mi je dalo još jedan veći polet da je upravo to što radimo ispravno!
Mia3 hvala ti na tvojoj priči i puno pusa tebi i tvojoj curici

Što se tiče diranja i pipkanja prljavim rukama, baš sam ovdje http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=76074 o tome pisala.
Ukratko, prije sam bila fina i nisam ništa govorila, ali sada ne šutim. Budući me ljudi uglavnom doživljavaju kao šaljivicu, kada ga žele uzeti u ruke ili slično, ja se obratim mome B i kažem"A hoćeš pitati tetu/barbu ima li čiste ruke? Ne zna ona kako ti imaš osjetljivu kožu." E sad, ako imaju gdje oprati, to učine, ako ne, onda uglavnom nastave razgovor o tome zašto mu je koža osjetljiva... Ali moram spomenuti jedan slučaj. Naš prijatelj obožava životinje,ima u kući 2 mačke, obje idu i po vani. Kada dođe kod nas, nikada ne opere ruke i ravno ide B-a dirat po njegovoj ručici koju on stalno stavlja u usta! Ja onda s njim u sobu i malo isperem ručice.
Točka na I bila je neki dan kada smo se šetali i taj isti prijatelj onako s guštom mazi mačku lutalicu :shock: , ali onda mu je MM u šali, ali zapravo ozbiljno rekao u B-ovo ime "E sad me ne možeš dirati dok dobro ne opereš ruke!"
Da se razumijemo - imam i ja mačku, i samo je u kući, ali nikada neću B-a dirati ako sam dirala neke druge meni nepoznate životinje, a da prije toga ne operem ruke.