Identično sam i ja pomislila, ali kada sam pročitala do kraja, tako sam bila sretna i to mi je dalo još jedan veći polet da je upravo to što radimo ispravno!Palonkica prvotno napisa
Mia3 hvala ti na tvojoj priči i puno pusa tebi i tvojoj curici![]()
![]()
Što se tiče diranja i pipkanja prljavim rukama, baš sam ovdje http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=76074 o tome pisala.
Ukratko, prije sam bila fina i nisam ništa govorila, ali sada ne šutim. Budući me ljudi uglavnom doživljavaju kao šaljivicu, kada ga žele uzeti u ruke ili slično, ja se obratim mome B i kažem"A hoćeš pitati tetu/barbu ima li čiste ruke? Ne zna ona kako ti imaš osjetljivu kožu." E sad, ako imaju gdje oprati, to učine, ako ne, onda uglavnom nastave razgovor o tome zašto mu je koža osjetljiva... Ali moram spomenuti jedan slučaj. Naš prijatelj obožava životinje,ima u kući 2 mačke, obje idu i po vani. Kada dođe kod nas, nikada ne opere ruke i ravno ide B-a dirat po njegovoj ručici koju on stalno stavlja u usta! Ja onda s njim u sobu i malo isperem ručice.
Točka na I bila je neki dan kada smo se šetali i taj isti prijatelj onako s guštom mazi mačku lutalicu :shock: , ali onda mu je MM u šali, ali zapravo ozbiljno rekao u B-ovo ime "E sad me ne možeš dirati dok dobro ne opereš ruke!"
Da se razumijemo - imam i ja mačku, i samo je u kući, ali nikada neću B-a dirati ako sam dirala neke druge meni nepoznate životinje, a da prije toga ne operem ruke.