Mia neide u vrtic jer ja neradim a i zbog toga sto je rodjena u 25 tjednu trudnoce malo vise je pazimo.Sad septembra ce kreniti.jelena.O prvotno napisa
Sin od prijateljice je 4 godine star,i ide u vrtic.Dok su trajale terapije normalno je jeo u vrticu(samo ih je zamolila da mu nedaju sokice za piti) a kod kuce je bila 100% dieta.Nista slatko,nista od bjelog brasna,nista bjele rize,nista tjestenine.
Jako puno terapeuta (tako se zovu ti koji rade na biocom aparatu) nadju jako puno alergenta.Nasa je rekla da to nije u redu.Testiraju se glavni i njih se pokusa ukloniti,i kad se oni uklone velika velicina ostali alergija isto nestane.Ponekad pokaze da je djete alergicno na recimo kivi,a zapravo to nije alergija vec histamniska netoleranca(tako mi se cini da je rekla) i tu nikakve terapije nepomazu.
Prva terapija je za Candidu,moguce jos 1 dodatno da se tijelo ocisti jer je dokazano da su terapije uspjesnije ako Candida nije prisutna u crevima.Uz terapije,uz dietu i uz probiotike bi se treabala creva pozdravit za 14 dana.Onda se rade terapije.Nama je rekla,sad radimo za intolerancu mlijeka(7 dana nije smjela jesti nista sto sadrzava mlijeko.)o traje nekih 30 minuta,i ostali 20-30 rade nekih 2,3 programa za dizanje imuniteta
7 dana mora biti pauza jer te terapije izmuce djete,i tjelu treba vremena da dodje k sebi.Na iducoj terapiji se ponovo testira na mlijeko,pokazalo je da vise intoleranca nije prisutna i smo mogli da krenemo sa mlijecnim proizvodima i mlijekom.Mia je dosla kuci i prvo sta je uzela iz frizidera bilo je mlijeko(koje do tada nije ni pomirisala) Cjeli dan je jela mlijecne proizvode i pila mlijeko,kao d aju je to trazilo.Nije povracala niti joj je bilo slabo.
Nakon testiranja za mlijeko krenila je terapija za grinje,30 minuta i onda opet par programa (imaju neku knjigu sa siframa programa,i ona je rekla,aha sad je to na redu pa to...Znaci nesto sto pomaze da tjelo popravi tu gresku i da grinje neprepozna kao alergent.
Na 4 terapiji je zakljucila,radila je na crevima jer su bila unistena od antibiotika i jaki lekova koje je pila od rodjenja.
Posalje sam se dogovorila za jos par terapija koji nemaju veze sa alergijama vec sa jacanjem kapaciteta pluca,i te terapije su nam pomogle da joj se pluca poprave.