Kao što je DianaMaximus već napisala, ne znam kako to ide u Rijeci jer sam i ja bila u Sloveniji kod dr. Žagar, ali evo, nama su rekli da bi dijete trebalo biti 'čisto' od alergena (u našem slučaju kravljeg mlijeka tj. mliječne formule) najmanje 4 dana prije nego što dođemo na terapiju. Stoga smo mi pričekali da u potpunosti izbacimo dotičnu mliječnu formulu i uvedemo onu koja mu (prema njihovom testu) odgovara pa sam ga tek tada naručila za terapiju. Uglavnom, osim te mliječne formule on niti nije uzimao ništa drugo što bi u sebi sadržavalo kravlje mlijeko (barem koliko bi ja znala) tak da je to to. Što se tiče kremice, na pregledu nismo dobili ništa od kremica, već smo im dali naše kremice na testiranje pa ga ja sad mažem onim kremama koje mu pašu (konkretno A-dermom za lice i tijelo te običnom mašću iz ljekarne za guzu).bubica27 prvotno napisa
Mene, trenutno brine to što mu se stanje iz dana u dan malo pogoršava, a ne znam zakaj. Znači mlijeko smo izbacili, pije mliječnu formulu koju smije piti, klopicu mu sladim rižinim sladom (jer ne smije šećer, a kontam da ako smije rižu smije i rižin slad), kad mu kuham kašice koristim sastojke koje smije jesti, jedino... moram priznati da nisam sigurna za kruh. Nije ga jeo puno, ali kad sam mu ga davala, davala sam mu Mavrovićev raženi. Sad, kruh se inače radi s vodom jel'? Jel' moguće da u Mavrovićevom ima mlijeka? Ili možda ima šećera zbog kvasca? Ne znam, ali odlučila sam mu prestati davati taj kruh, čisto zato jer ne znam točno kaj je u njemu. Dva dana ga već ne jede, ali još nema pomaka na bolje. Mame koje pečete kruh doma, imate koji dobar recept?![]()
Od kupovnih kašica dajem mu (i to tek kad mu ne stignem napraviti sama) jedino kašice od *****-a koje sam kupila u bio&bio i kojima sam pročitala sastojke valjda 10 puta da se uvjerim da je sve ok.
DianaMaximus možda ti znaš, jel' moguće da im je prilikom testiranja nešto promaklo? Kad smo bili na testiranju zaboravila sam uzeti uzorke deterdženata kojima perem veš pa ne znam jel' u tome još problem. Inače, tražila sam onaj dash u dm-u, ali ga nisam mogla pronaći. Kak je to pakirano i gdje stoji (tamo gdje su dječje stvari ili tamo gdje su prašci)? Kasnije sam se sjetila da sam mogla pitati nekog od ljudi koji tamo rade, ali u tom trenutku mi to uopće nije palo na pamet. Zbunjola
.

. Zbunjola
.
Odgovori s citatom