-
što se tiče GMP masti, jako je dobra..evo, baš sam ga jučer namazala..poslije kupanja, mi je dosta bio crveni po nogicama i malo po trbuščeku..i danas više nije crveno, samo je hrapavo na dodir, ali još ću ga mazati..primjetila sam da mu u biti kupanje jako pomaže i to u maslinovom ulju, istina da kad izađe iz vode pocrveni, ali to crvenilo se poslije smiri, i ako na to još namažem GMP mast, mu i do jutra 50% toga prođe..svakako preporučujem tu mast jer je prirodna, nema kortića jedino u najmanjem postotku malo salicilne kiseline, ali to je dozvoljeno i upravo to dijlelom i izliječi..to je mast samo za crvena upaljena područja, a ne za neutralnu njegu i zdravu kožu..
sad ovisi kolika je upala kože, ako je jako jaka, vrati mi se crvenilo dosta brzo poslije te masti ( ali, nema veze bitno je da i pomogne, bar nije kortić), a ako je manja, prođe, pa se vrati normalno za neko vrijeme, ili na tom mjestu ili nekom drugom ovisi..ad je dosadan..ali, opet ako slučajno dođe ona baš grda akutna faza, s jakom upalom i ako se ti širi, onda ga ipak namažem prvo dan dva s kortićem, jer onda ne pomaže ništa..ali, ova GMP mast je stvarno dobra..nekad stvarno super pomogne, što mi do sada niti jedna mast nije..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma