Citiraj bubica27 prvotno napisa
Ali teško je ovo stalno proživljavat , kako se vi nosite sa ad-om?
Kad sam prvi put vidjela da mu je plahtica krvava skoro me šlagiralo :shock: . U zadnje vrijeme ne histeriziram tol'ko iako mi naravno nije svejedno. Kad mu je AD bio jako izražen znala sam i plakat od muke, ali to naravno nije pomagalo . Sad se zna često desit da ne znam više čime bih ga mazala pa miš leži na stolu za prematanje dok ja mozgam . Lakše je bilo dok je bio manji jer se nije znao čohat, samo je trljao licem po mom ramenu ili plahti, ali sad se rukama grebe po svuda... osim možda po nogama . Neću reći da je mom mužu lakše, ali on je ipak velik dio dana na poslu pa ne mora to sve tol'ko gledat.

Adriven, thanx za odgovor .
Evo, sad gledam naš nalaz sa BICOM testiranja i kod nas pšenica nije navedena kao alergen, a i sjećam se da nam je doc rekla da miš smije jesti sve žitarice (uključujući valjda i pšenicu ). Znači da bih mu mogla peći kruh i od pšeničnog integralnog (ili polubijelog) brašna? Ili je bolje da mu pšenične prerađevine ipak ne dajem dok ne navrši godinu dana? :? Ne znam postoji li kod pšenice neko pravilo o tome kad se uvodi u dohranu (budući da je, kako je Shireen napisala, pšenica jedna od pet glavnih alergena) :/ .