Citiraj DianaMaximus prvotno napisa
jako,ali stvarno jako puno proizvoda sadrži km ...naša pedica je rekla da če nam dati pregomin samo ako je prepisan od specijaliste.ali pošto sam dojila M.nije nam baš ni bio prijeko potreban,pa sam odustala.dok nam je npr.pedica u samoboru dala bez pol frke pregomin(valjda to ovisi od doktora do doktora,kaj daju kaj ne)
sve ovisi od doktora, ali ako budeš htjela pitaš recept i mora ti dati. meni je za taj pregomin rekla medicinska sestra u jaslicama prije nego što smo obavili alergotest iz krvi, radili smo RIST I RAST imamo malo povišen IGE i alergičan je na grinje, ali ja sam puno više očekivala od tog testiranja, a na kraju pedijatrica je dala uputnicu samo za grinje, jaja, mlijeko i brašno. za sada nisam primijetila da mu neka određena hrana smeta, ali pazila sam i prije tog testiranja nisam mu davala puno slatkog, hrenovke, paštete i salame ni u ludilu, kad bim vidjela moju svekrvu kako mu svašta trpa u usta poludim (kao njena je deviza šta će mu biti, ja sam mom sinu treći dan dala graha!!!) sva sreća pa smo 700 km udaljeni inače bim imala problema nju uvjeriti kako svaka hrana nije za dijete.