Citiraj pzulic prvotno napisa
Citiraj DianaMaximus prvotno napisa
je,svekrve je teško uvjeriti u bilo kaj
ma moja je posebna priča, trpa malome u usta, kao misli ja sam mlada i glupa pa neznam ništa. jest da ih je ona rodila petero, a ja samo dvoje, ali kada dođe kod nas, milijun sam je puta zamolila da ne daje malome ništa osim ako nije vidjela da mu i ja dajem, ja jednom prala suđe, ona pila kavu, mali je došo do nje i ona govori "Sine nesmijem ti dati" a čim ja okrenula leđa potajice mu dala, kao misli ja neću znati a po majici sve od kave. kad mu je počelo lice crveniti izvodila one neke svoje vradžbine, pa htjela da vodimo malog kod neke babe vračare, a ja njoj rekla netreba njemu nikakva baba, treba samo paziti šta dijete jede.
a da ne kažem da kad je mali imao mjesec dana ona uzela spužvu od suđa (koja je bila puna deterdženta i pepela budući da je taj dan čistila peć i sve to bacila u sudoper) i onda s tim išla malome prati lice. kipjela sam od bijesa!!!
vjeruj mi sve znam...ja sam svojoj 100 puta rekla da mali nesmije vegetu jer u njoj ima šečera i mrkve,i kad smo došli u nedjelju s ručka od njih,M.se počeo češati i nogice su mu se zacrvenile.Naravno,stavljala je vegetu.a da je sad pitam,rekla bi da nije.dok je M.bio još jako mali napravila je kolače i kad sam je pitala dal ima mlijeka,samo je promrmljala da nema.e,kad mi je ponoči dijete buknulo,cijeli je bio užareno crven,dobila sam slom živaca.drugi dan kad je muž pitao jel bilo mlijeka,ona je odgovrila:naravno,kako bi se kolači radili nego s mlijekom.pa rekla sam diani da ima!
i sad,ja ne čujem ili kaj.a kaj je najbolje,dan dva prije slala je kolače k nama,i muž ju je pitao dal ima mlijeka i rekla je da ne.to su bili isti kolači.ko je tu lud!!!kako objasniti mužu da njegova mama laže.katastrofa!vidi to i mm ali to njemu teže sjeda,ipak mu je to mama.prala je malome robicu sa omekšivačem,iako sam rekla da ne,pa je stavljala brdo praška i prala robicu sa svojim stvarima,nije ispirala...mi smo jedno vrijeme bili kod njih,i rekla sam joj da se ne petlja oko stvari od M.ali gurala se i radila po svome,dok jedan dan nisam otišla(imam mali stan,ali sam bar na miru i na svojem :D )ufff,odmah se razljutim kad potegnem ovu temu