Citiraj stela2 prvotno napisa
već sam par puta rekla drugo je imat ad samo npr na vratu. to je ništa..mi se ponekad borimo s cijelim tijelom, ali to je rijetko, gotovo više niti nije..to je bilo tak dok je bio manji..i sad ima malo po nogicama i po trbušćeku, ali to nekako guram s GMP mašću, prođe mu crvenilo..
ali, to sad crvenilo po licu, nema šanse da priđe s bilo čim osim s kortićemm.možda bi i prošlo od neutralnih ( ali ne baš do kraja) za jedno 2 mjeseca, ali tako dugo sigurno ne bi dala da dijete to trpi, pa makar se to opet javilo za tjedan dana..
Ja najviše spominjem lice kao problematično, ali nama su problem leđa, laktovi, koljena, bedra.. možda je lakše napisat da samoprsa i trbuh nisu osuta
.. i da, slažem se za crvenilo po licu, saniramo na dan dva i opet bukne.
Reci mi, da li koliko dugo mažeš kortićima, tj mažeš li i kad se koža malo popravi, kad crvenilo malo prođe?
Možda ja tu griješim jer nakon dva dana odmah prestanem mazat elocomom, ne poboljša se koža do kraja i onda za dva dana opet isti problem..
Slažete li se da otvorim temu na receptima i na jednom mjestu pišemo recepte za alergičare?
Palonkica- hvala na vibrama, potrebne su nam