Evo, vratili se mi iz Slovenije i Sudocrem mu nikako ne paše (baš sam ju uzela na testiranje). Nosila sam na testiranje i uzorke praškova i DianaMaximus bila si u pravu. Gore su nam savjetovali da veš peremo tekućim sredstvima za pranje, nikako praškastim jer se prašak teže otopi u vodi pa ga je i teže isprati (sitne čestice praška ipak zaostanu). Inače, saznali smo da mu smeta Ariel, Faks je li-la, a najbolje mu od praškastih paše EraMaya_78 prvotno napisa
. Kako sam baš ostala bez tekućih deterdženata nisam imala što uzeti na testiranje, ali ponijet ću drugi put i njih (sakupljam uzorke od mame, seke, prijateljica i susjeda da ne moram kupiti cijelo pakiranje prije no što utvrdimo što mu odgovara
), a do tad ipak prati praškastom Erom (plus dva dodatna ispiranja). Uz to smeta mu i mm-ov aftershave te čajevac (hint za platnene pelene).
Terapija je dobro prošla, jedino što je nakon nekog vremena miš postao malo nervozan i cendrav iako smo nosili brdo igračaka s nama i ja ga nastojala animirati. No dobro, obavili smo i naručili se ponovo za slijedeći petak. Sad se nadamo poboljšanju.![]()

. Kako sam baš ostala bez tekućih deterdženata nisam imala što uzeti na testiranje, ali ponijet ću drugi put i njih (sakupljam uzorke od mame, seke, prijateljica i susjeda da ne moram kupiti cijelo pakiranje prije no što utvrdimo što mu odgovara
), a do tad ipak prati praškastom Erom (plus dva dodatna ispiranja). Uz to smeta mu i mm-ov aftershave te čajevac (hint za platnene pelene).
Odgovori s citatom