Citiraj Maya_78 prvotno napisa
netko je pitao za vlažne ekceme što pomaže... nama je (više nego Dermalibur) pomogao Sudocrem (i za pelensku regiju!)... sve što se nadražilo ispod ustiju otišlo je Sudocremom (on suši...)
Evo, vratili se mi iz Slovenije i Sudocrem mu nikako ne paše (baš sam ju uzela na testiranje). Nosila sam na testiranje i uzorke praškova i DianaMaximus bila si u pravu. Gore su nam savjetovali da veš peremo tekućim sredstvima za pranje, nikako praškastim jer se prašak teže otopi u vodi pa ga je i teže isprati (sitne čestice praška ipak zaostanu). Inače, saznali smo da mu smeta Ariel, Faks je li-la, a najbolje mu od praškastih paše Era . Kako sam baš ostala bez tekućih deterdženata nisam imala što uzeti na testiranje, ali ponijet ću drugi put i njih (sakupljam uzorke od mame, seke, prijateljica i susjeda da ne moram kupiti cijelo pakiranje prije no što utvrdimo što mu odgovara ), a do tad ipak prati praškastom Erom (plus dva dodatna ispiranja). Uz to smeta mu i mm-ov aftershave te čajevac (hint za platnene pelene).

Terapija je dobro prošla, jedino što je nakon nekog vremena miš postao malo nervozan i cendrav iako smo nosili brdo igračaka s nama i ja ga nastojala animirati. No dobro, obavili smo i naručili se ponovo za slijedeći petak. Sad se nadamo poboljšanju.