Nama je i prije terapije stanje bilo "čisto", vjerujem najviše zahvaljujući mojoj prehrani i kremici koju su nam napravili u ljekarni.
Da ti budem iskrena, mogu samo zamisliti kako se osjećaš jer mi nikada nismo imali stanje poput tvog mišića. Meni je bilo grozno kada mu se počelo crveniti od vrata prema ramenima, a ne mogu niti zamisliti kako bi se osjećala da je situacija bila gora.

Nekako mi se čini da je to jednostavno normalna pojava kod takvih terapija, na neki se način tijelo "čisti" pa se to manifestira na najgori mogući način.
Ne znam hoću li te i mogu li te uopće utješiti, ali uvjerena sam da ti doktori znaju što rade, i nisi im prvi takav slučaj, a i sami su rekli da će doći do pogoršanja.

Ne znam da li to možda već imate, ali u ljekarnama se ima za kupiti male rukavice baš za bebe da se ne grebu, pa da mu barem to staviš.

Šaljem ti puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da to što lakše podnesete i ti i tvoj mišić pogotovo.