-
maya,po tvojim slikama to je jaki ad.mi nismo bili tak flekavi mada u jednom trenu je moj M.bio za hospitalizaciju.ja sam bila protiv bolnice,pa sam ga prek vikenda namazala s elocomom i u 2 dana se dosta povuklo pa je i pedica nevoljko odustala od toga da nas šalje na šalatu.a i da smo morali ići,nikako M.ne bih ostavila gore,nego bih išla svaki dan s njim.
Adiven je u potpunosti u pravu što se tiče parfenaca.mi smo se mazali s njim iz očaja,ali kad nije prošlo nakon 1 tj.prestala sam.i nije mi jasno zašto takav lijek nema prijevod na hrvatski kad SVAKI proizvod mora imati deklaraciju i sastav na Hr.(pogotovo lijek,s kojim mažemo djecu,katastrofa!!!).
čokolade bez mlijeka imaju manje više tragove km i orašastih plodova.jedina koju sam ja našla da nema ništa je soyabella u bio&bio(mislim da se tak zove).
nestlle rižolino sa vanilijom ima tragove km,a to se jedva da nači na kutiji.mi smo se šopali s tim jer kao nema alergena,i ispod sastava niš ne piše,a onda sam slučajno našla da skroz malim sitnim slovima na mjestu koje ni ne čitam(velikim slovima na poklopcu piše dijetetski proizvod,ispod skroz sitno piše da su moguči tragovi km).
bubica,ako imaš nekakvu pekaru gdje se možeš dobro informirati o sastavu kruha,kupuj kod njih.mi imamo super pekare u sesv.koji su nam radili sve po željama.
iaia,dobrodošla
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma