-
i nama su 2x spomenuli hospitalizaciju, ali nema šanse da bi ostala, to bi trebalo biti pitanje života i smrti, ili ako bi napravili sve moguće pretrage da uklonimo uzrok, inače..
djeci u bolnicama davaju inekcije kortića, i mažu ga s kortićima ko ludi..tak da to sve skupa super prođe, ali ionako se ubrzo vrati..tako da sam ja rekla kad je jednom bio stvarno sav crveni od glave do pete, da nek mi kažu s kim da ga mažem..i prošlo mu je sve nakon kombinacije kortića i vlažnih obloga..morala sam ga umatati u vlažne povoje, pa onda na to suho..bio je ko mumija..ali, to zaista pomaže..i dan danas ga ako je nešto jako crveno stavim mu te vlažne obloge, na rukicu ili nogicu i onda mirno spava po noći, a ti vlažni oblozi daju vlagu koju njihova koža gubi..zato mi je glupo da ta djeca budu u bolnici, sve to se može kod kuće..osim da je baš cijeli krvavi npr.ima i takvih i da dobi neke još plus infekcije, e onda je kompliciranije..
mojem mišiću je počelo tek najgore oko 10mj..s 5 mjje imao samo nešto malo po trbuhu i čeleku...a svrbao se uopće nije sve do njegovih 11 mj..spavao je mirno..
nego maya, vidjeh te tvoje slike, stvarno mu je dosta sad to crveno, ali opet kakav je i moj znao biti nije mi to ništa čudno niti novo..jer mi imamo jaki ad..nemamo rana ( možda malo po prstiću), ali zato jer ja ga namažem s kortićima dok vidim da bi se to moglo pretvoriti u nešto gore..
terapija kortićima mu je nužna..
nego, treba ga prvo istestirati, ako ga dojiš izbaciti sve kaj je jako alergeno ( znaš već i sama), ako ga ne dojiš pregomin..ukoliko mu smeta mlijeko i jaja, treba stvarno paziti, nema onda niti maslaca bez obzira kaj je nutra mliječna mast, ali opet je od km..zna se gdje ima mlijeka gdje nema..ima ga i u nekim kruhima..ako dojiš, jedi par dana ono samo rižu i piletinu, juhice..pa da vidiš da li će se očistiti štogod dali ima kakve veze s hranom..jer dojenjem se može kombinirati, ja sam kratko dojila..možda bi mu pomogle fenistil kapi koje su za alergiju..i deifinitvno treba neku terapiju..namaži ga ono smiješ elokom do 5 dana dok totalno ne prođe..pa ćeš vidjeti kak dugo će trebati da se to vrati, pogotovo ovo vlasište koje ne izgleda nikako dobro..uglavnom, par puta sam napisala tko ima pravi ad, ne može ga se samo tako riješiti..to mogu samo oni koji imaju nešto jako blago..ali, ništa to ne mora značiti da sad tvoj ima ono jako jaki, možda si samo nešto pojela kaj mu smeta, i kad se to izbaci i njemu će proći..jer npr..nama nije bilo tak jako s 5.mj nama je to išlo postepeno..a, kažu da kod tak malih, tko ima skoro pa po cijelom tijelu, znači da je od hrane..
uglavnom, bit će sve ok..znam par njih, koji su imali jako jaki ad u djetinjstvu, gore od našeg, pa sad imaju prekrasnu kožu..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma