Maya_78, baš mi je žao tvog malog bebača, crvenilo mu je stvarno jako. Moj ti po tijelu isto ima tako nešto slično uz to da je njemu jače zahvaćeno lice, a po glavi nema (jedino malo potiljak). Pitala si kad posežemo za kortićima - ja tek onda kad mu lice već curi i krvari nekoliko dana pa ga ne mogu više takvog gledati. Dakle, čekam koliko god mogu. Po tijelu nema ranice, već samo crvenilo pa ga kortićima mažem rjeđe tj. kad se baš jako upali. Neutralne kremice (mi koristimo Exomegu od A-dreme) mu kod crvenila i takvih ranica uopće ne pomažu jedino što mu malo navlaže kožu. Znam ga mazati i običnom dječjom mašću iz ljekarne (onom žutom), a imam i neku homeopatsku. Uglavnom, mažem ga samo s onim što smo istestirali i na taj način nastojim što više odgoditi primjenu kortikosteroida.
Shireen je spomenula rukavice. Imamo ih i miš spava s rukavicama već mjeeeseeecima (tak mi je žao stavljat mu ih svaku večer na ruke, ali ne znam kako bi tek izgledao bez njih). Zapravo, rukavice koje sam mu kupila je prerastao pa mu sad na ruke stavljam čarapice (zlato mamino)
.

, crvenilo mu je stvarno jako. Moj ti po tijelu isto ima tako nešto slično uz to da je njemu jače zahvaćeno lice, a po glavi nema (jedino malo potiljak). Pitala si kad posežemo za kortićima - ja tek onda kad mu lice već curi i krvari nekoliko dana pa ga ne mogu više takvog gledati. Dakle, čekam koliko god mogu. Po tijelu nema ranice, već samo crvenilo pa ga kortićima mažem rjeđe tj. kad se baš jako upali. Neutralne kremice (mi koristimo Exomegu od A-dreme) mu kod crvenila i takvih ranica uopće ne pomažu jedino što mu malo navlaže kožu. Znam ga mazati i običnom dječjom mašću iz ljekarne (onom žutom), a imam i neku homeopatsku. Uglavnom, mažem ga samo s onim što smo istestirali i na taj način nastojim što više odgoditi primjenu kortikosteroida.
.
Odgovori s citatom