-
bubica27, na slikama se baš i ne vidi dobro, dosta je krusta po vlasištu, ali to znači da je upaljeno tj. stafilokokna infekcija (tako mi rekoše zadnji put i tutnuli Betrion umjesto Geokortona i Afloderm za vlasište)
tako i dođe nakon ove faze ako se ne tretira jer se te kruste stvaraju i "žuta" tekućina ostaje na plahtama
počinje crvenim flekicama, točkicama, koje postaju suhi ekcem, zatim jako tvrda koža i naposljetku kruste... ma užas...
mi idemo na testiranje i onda svakako javimo
što se dojenja tiče i moje prehrane: sve živo sam izbacila (i opet regira); kruh ne jedem, mlijeko i m.pr., jaja, naravno sve alergene voća i povrća, ribu... ma smršavila sam drastično (što se odrazilo i na njegovo "napredovanje" na težini pa nam je dr. savjetovala umjetnu hranu, ali ja još pokušavam)
inače, moj tako loše jede u zadnje vrijeme i ima jako rijetko stolicu (svakih 7 dana cca, nekad i dulje), a primijetila sam da u tim "fazama" bude jači AD; dajem mu i probiotike, ali nikako da se izregulira... mislite da je istina ona: "suha crijeva, suha koža"? jer odražava se sigurno, a vjerohjatno je i uzrok...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma