Citiraj DianaMaximus prvotno napisa
info za sve mame na porodiljnom:nakon završetka porodiljnog imate pravo tražiti produženje na temelju bolesti djeteta.i čini mi se ljetovanje na lošinju.to bi vam trebali reči pedijatri ali šute.ja sam izgubila pravo jer sam saznala prekasno i ostala sam doma s maksimilianom.malo je teže financijski pa se nemojte dovest u moju situaciju. svima
ovo za lošinj nisam znala, ali nama je pedijatrica rekla za produženje porođajnog, i ja sam htjela to napraviti, i kada sam zvala zdravstveno (u pazinu), pričala sam sa njihovim pravnikom i on mi je rekao da se ne trebam ni truditi slati zamolbu i prikupljati papire, da su baš odbili slučaj majke djeteta sa AD, i da su joj u objašnjenju napisali da jedino što može, da može otvoriti obično bolovanje na temelju bolesti djeteta i kada istekne razdoblje koliko može biti na bolovanju da preda zahtjev na komisiju za produženje i da ovisno o stanju djeteta će odobriti ili neće. tako da se nisam ni trudila a u međuvremenu sam ionako ostala na porođajnom sa drugim djetetom.
da li znaš kakav je postupak za dobiti lošinj, a i za produženje porođajnog (pitam informativno)